In de vergadering van het hoofdbestuur is Joram Schenk Prinssen met algemene stemmen benoemd tot voorzitter van district Zuid-Holland van de Nederlandse Boksbond. Joram zal samen met Tom de Raad, die de rol van voorzitter op interim basis heeft waargenomen, de komende tijd de verenigingen en wedstrijden in het district Zuid - Holland gaan bezoeken.

Speciale aandacht zal Joram geven aan de breedtesportontwikkelingen en evenementen die de bokssport in Zuid-Holland nog beter op de kaart zetten. Landelijk gaat Joram zich ook bezig houden met de organisatie van het NK.

Joram heeft door zijn boksende dochter Juna de liefde voor het boksen ontdekt, “door haar ben ik actief betrokken geraakt bij het nationale en internationale boksen en is mijn passie voor boksen ontstaan.”

Dit jaar rond Joram ook zijn KSS3 trainersopleiding af bij de Boksbond. Joram heeft een jarenlange achtergrond als zelfstandig ondernemer, waarbij hij ooit begonnen is als logistiek manager en tegenwoordig eigenaar van een bedrijf in festival en evenementen catering.

De Boksbond dankt Tom de Raad voor het uitstekend waarnemen van het voorzitterschap.

IMG 20190723 WA0001
Deel dit bericht