Bokscentra

Persoonlijk lidmaatschap Nederlandse Boksbond

Wil je lid worden van de Boksbond? De Nederlandse Boksbond, de bond voor Olympisch boksen, biedt onderdak aan recreanten, wedstrijdboksers en aan internationale toppers. Wanneer je zelf gaat boksen en lid wordt van een NBB erkend bokscentrum, dan word je automatisch lid van de Boksbond.

Ben je geen lid van een erkend bokscentrum en wil je toch lid worden dan kan dat via een persoonlijk lidmaatschap bij de Boksbond. Daarmee steun je niet alleen de Boksbond, maar geniet je net als alle leden van diverse voordelen zoals korting op de toegang bij officiële boksevenementen.

Een persoonlijk lidmaatschap kost € 20,- per jaar. Je hoeft hiervoor alleen het formulier in te vullen. Dat kan direct via het formulier op deze pagina. Wil je het formulier liever downloaden en invullen dan kan dat ook. Na de aanmelding ontvang je je lidmaatschapsnummer en de factuur.

Let op: wil je een wedstrijdlicentie (wedstrijdboekje) aanvragen? Dit kan niet met een persoonlijk lidmaatschap. Je dient hiervoor lid te zijn van een erkend bokscentrum. De wedstrijdlicentie kun je vervolgens via de volgende pagina aanvragen: Aanmelden wedstrijdbokser

Informatie persoonlijk lidmaatschap NBB

Het lidmaatschap van de Boksbond biedt de volgende voordelen:

 • Je bent meeverzekerd met de collectieve aansprakelijkheidsverzekering.
 • Je hebt stemrecht tijdens de bondsvergaderingen.
 • Je kunt deelnemen aan door de NBB georganiseerde opleidingen.
 • Je kunt een trainer/coach licentie en/of Sr/J licentie verlengen.
 • Je ontvangt de nieuwsbrief van de NBB.

Voorwaarden persoonlijk lidmaatschap NBB

 • Bij leden jonger dan 18 jaar dient dit formulier door één van de ouders of voogden te worden ondertekend.
 • Persoonlijke leden dienen hun afmelding voor 1 december van het kalenderjaar per mail (info@boksen.nl) door te geven met vermelding van het lidnummer.
 • Indien na 1 december wordt opgezegd is het volledige contributiebedrag voor het nieuwe seizoen verschuldigd.
 • Bij het in gebreke blijven van de contributiebetaling vervallen de voordelen die aan het persoonlijk lidmaatschap verbonden zijn.
 • Vanwege de snelheid en kostenoverwegingen vindt communicatie tussen de Boksbond en haar leden ten aanzien van facturatie en ledenzaken zoveel mogelijk plaats via e-mail.
 • De Boksbond zal het e-mail adres van haar leden alleen gebruiken voor communicatie met de leden. De vereniging zal de e-mail adressen van de leden niet aan commerciële instanties ter beschikking stellen.
 • Door het ondertekenen van dit aanmeldformulier ga je akkoord met het Registratiereglement KISS van de Nederlandse Boksbond.

Download

Downloadformulier-persoonlijk-lidmaatschap-NBB.docx
1,1 MB · Word · 03 mrt. 2022

AANMELDEN ALS PERSOONLIJK LID

GEGEVENS
Ben je op dit moment lid van een NBB erkende vereniging?
Van welke vereniging ben je op dit moment lid?
Ben je al eerder lid van de Nederlandse Boksbond geweest?
Upload een verklaring (naam + handtekening). Indien jonger dan 18 jaar moet ouder/voogd ook ondertekenen.