Wedstrijdsport

Heb je een wedstrijdlicentie en moet je deze verlengen? Vul dan onderstaand je gegevens in en na betaling ontvang je een nieuwe licentie. De kosten per licentie bedragen per jaar:

  • Wedstrijdlicentie Elite (vanaf 19 jaar) € 60,- per kalenderjaar
  • Wedstrijdlicentie jeugd (t/m 18 jaar) € 40,- per kalenderjaar

Van september t/m december geldt een korting van 50% op de wedstrijdlicenties in het huidige kalenderjaar.

Trainers kunnen voor hun wedstrijdboksers die al over een licentie beschikken, via onderstaand formulier één of meerdere verlengingen in één keer aanvragen en afrekenen. De bedragen worden op basis van de opgegeven leeftijd automatisch berekend.

Wil je een wedstrijdlicentie aanvragen voor het volgend kalenderjaar? Geef dan op het formulier aan voor welk jaar je de licentie wilt aanvragen.

De nieuwe startzegels (licentie) worden wekelijks op donderdag door het bondsbureau aangemaakt en per post naar het opgegeven bokscentrum gestuurd. De nieuwe startzegel dient over de verlopen startzegel aan de voorzijde van het startboekje heen geplakt te worden.

Let op: betaling via iDeal!

Let op: geef op het formulier duidelijk aan voor welk kalenderjaar je de licentie wilt verlengen.

Startboekje tijdens een wedstrijd vergeten?
Ben je vergeten om jouw startboekje na afloop van de wedstrijd bij de wedstrijdadministratie af te halen? Neem dan contact op met het bondsbureau. Als wij jouw startboekje van de wedstrijdadministratie hebben ontvangen, zullen wij het boekje vervolgens per post naar jouw bokscentrum sturen. Wij zullen hiervoor verzendkosten in rekening brengen.

VERLENGEN WEDSTRIJDBOKSER

Gegevens bokser 1