Met ingang van het nieuwe jaar heeft Peter Bonthuis zijn rol als Technisch Directeur van de Boksbond achter zich gelaten. Als blijk van waardering kreeg Peter een mooi gebaar vanuit NOC*NSF. Zo schreven Technisch Directeur Maurits Hendriks en prestatiemanager Francesco Wessels onder meer:

“Dank voor je geweldige betekenis voor het Nederlandse boksen als TD. Je hebt vele partijen dichter bij elkaar gebracht. Een carrière lang zet je je al in voor de Nederlandse sport. Dat verdient een diepe buiging”.

Peter Bonthuis afscheid

Peter Bonthuis: “Ik voel me zeer vereerd dat ik deze mooie woorden en een prachtig beeld van NOC*NSF TeamNL heb ontvangen. Dit krijgt een mooie plaats op mijn kantoor, samen met twee andere aandenkens die ik koester. De trofee van het ABN*AMRO-wereldtennistoernooi (1981) die de toenmalige nr. 1 van de wereld Jimmy Connors mij als blijk van waardering na zijn overwinning in Ahoy Rotterdam heeft geschonken en het 'Gouden Hart van Rotterdam’ dat werd toegekend aan Johan Cruyff. Johan heeft me dat tijdens een speciale bijeenkomst die we hadden aangeboden. Prachtige herinneringen.

Ook vanuit het bestuur kwamen onder meer de volgende reacties:

  • Bestuurslid Rob van de Watering: “Knap wat je in de afgelopen acht jaar hebt bereikt. Bedankt voor de fijne samenwerking en we kijken uit naar het vervolg hiervan in de komende jaren”.
  • Secretaris Abdillah El Ballouti: “Bedankt voor alles. Het boksen is mede door jou op de kaart gezet. Ik ben heel blij dat je nog betrokken blijft bij de Bond.

Peter Bonthuis blijft aan de Boksbond verbonden en neemt een aantal taken over van en namens het BONDcenter.

Peter bonthuis
Deel dit bericht