Eigenaars Danny Rijnhout en Rajen Kleppers hebben hun gym, Barbells and Punches, laten erkennen als bokscentrum bij de Nederlandse Boksbond. Na het toevoegen van karate en kickboksen aan het aanbod binnen de gym, kon boksen natuurlijk niet ontbreken!

Barbells and Punches

Danny zocht de samenwerking op met twee boksspecialisten en boksfanaten; Andrew Leverington en Lode Verhage. Hiermee heeft het team nu een competent en uiterst divers trainerskorps wat de gym uniek maakt in de regio.

De sportschool biedt persoonlijke coaching van specialisten in vechtsport en fitness training. Bij Barbells and Punches leer je o.a. boksen, technisch karate en functionele krachttraining. Ontwikkel je zelfvertrouwen en leer presteren onder druk! De gym leert je discipline te creƫren wat je nodig hebt om jouw doel te bereiken.

Op 14 april aanstaande staat een grootse opening gepland en op 13 april vindt een inspiratiesessie plaats. Voor nu is het team trots op het keurmerk bordje van de Nederlandse Boksbond. Meer informatie over de opening volgt op een later moment.

Meer weten over Barbells and Punches? Bezoek deze website.

Barbells and punches
Deel dit bericht