Met de toetreding van Linda Ooms en Saskia Aben is het bestuur van de Nederlandse Boksbond weer op volle sterkte. Linda treedt toe als bestuurslid Breedtesport en Saskia wordt verantwoordelijk voor het Secretariaat van de boksbond. Saskia neemt hiermee het stokje over van onze huidige secretaris Abdillah el Ballouti die de Topsport portefeuille voor zijn rekening gaat nemen. Daarnaast is Penningmeester Jeroen van den Berg benoemd tot vicevoorzitter van de NBB.

Het bestuur is bijzonder verheugd met de uitbreiding met twee sterke dames. Zij brengen veel kennis, kunde en ervaring mee en zorgen daarnaast voor de gewenste diversiteit in het dagelijks bestuur. En niet onbelangrijk, beiden hebben een grote passie voor de bokssport. Linda (38) is bewegingswetenschapper bij het Mulier instituut in Utrecht, actief wedstrijdbokser en huidig Nederlands kampioene in de klasse tot 51 kg. Saskia (50) is Projectleider ICT bij een zorgstichting in Utrecht, bokst al jarenlang recreatief en haar partner is de eigenaar van het Utrechtse Eastsideboxing.

Met dit volwaardige bestuur zijn we er klaar voor om op alle fronten invulling aan de geformuleerde plannen te gaan geven. De beide nieuwe bestuursleden en het vicevoorzitterschap van Jeroen worden op de komende ALV formeel voorgedragen. Na goedkeuring van de leden zullen de bestuursleden officieel worden geïnstalleerd.

Boris van der Vorst
Voorzitter Nederlandse Boksbond

Foto hybride vergadering2
Deel dit bericht