Deze zaterdag en zondag is het dan zover: dames en heren uit het hele land zullen strijden voor de titel van Nederlands Kampioen tijdens het NK elite boksen 2020. Eerder vonden al de kwartfinales plaats op sportcentrum Papendal. Dit weekend zijn de halve finales en finales toegankelijk voor publiek in het WTC in Rotterdam.

Dit jaar is er voor het eerst in de geschiedenis ook een boksbeurs aanwezig tijdens het NK. Op beide boksdagen is deze beurs vanaf één uur voor aanvang van de wedstrijden te betreden. Naast alle andere boksgerelateerde aanbieders, is ook Lisa de Vilder van het Body project NL team met een stand aanwezig:

Body project NL team boksbeurs 2020

Het Body project NL team ontwikkelt trainingen op maat voor iedere tak van sport gericht op gezond presteren. Hiervoor heeft het team de Sport Innovator prijs 2018 ontvangen. De trainingen hebben als doel het stimuleren van positieve gedrags- en sfeerverandering om een gezonde topsportleefstijl te realiseren. In de training komen onder andere voeding en gezond gewicht maken voor bokswedstrijden aan bod. De groepstrainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met sportdiëtisten, sportpsychologen en sportartsen. Voor iedere bokser, coach, trainer, ouder en begeleider is de juiste kennis over gezond presteren onmisbaar. Op 1 & 2 februari is Lisa de Vilder van het Body project NL team met een stand aanwezig op de boksbeurs. Loop dus zeker even langs met al je vragen over gezond presteren!

Het NK’2020 wordt gehouden in het World Trade Center, Beursplein 37 in Rotterdam op zaterdag 1 en zondag 2 februari a.s.

  • Aanvangstijden wedstrijden: zaterdag 1 februari om 14:00 uur, zondag 2 februari om 16:00 uur.
  • De beursvloer is op zaterdag geopend vanaf 13:00 uur en op zondag vanaf 15:00 uur.

Kaarten zijn nog te verkrijgen via: Tickets NK Boksen 2020 nu online verkrijgbaar!

N Kbeurs
Poster NK 2020
Deel dit bericht