Dit jaar vindt de 1e editie van de Boksbeurs plaats tijdens het NK 2020. Een inspirerende beurs die speciaal is ingericht voor de echte boksliefhebber. In combinatie met je ticket voor het NK is de beurs gratis toegankelijk. Kaarten voor het NK zijn te bestellen via: Tickets NK Boksen 2020 nu online verkrijgbaar! voor 20,- euro en indien nog voorradig voor 27,50 euro aan de deur. Bestel nu en mis het niet!

Al eerder verscheen op de website bericht over Antoine van No Limits Gym (Maak kennis met rolstoelboksen tijdens NK 2020). Ook Donny Stumpel is tijdens de beurs met een stand aanwezig:

Hoe kun jij jouw persoonlijkheid effectief inzetten in het boksen?

Hoe zorg je voor maatwerk wanneer je je bokser of coach pas net kent? Hoe kun jij op de meest effici├źnte wijze naar jouw volgende niveau groeien? Waar ligt jouw natuurlijke kracht?

Op 1 & 2 februari is Donny Stumpel aanwezig tijdens het NK Boksen in Rotterdam: Ontdek ter plekke jouw persoonlijke voorkeuren binnen het boksen en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Dit wordt bepaald aan de hand van korte fysieke balans testen vanuit de ActionType methodiek. Het is hierdoor mogelijk om inzicht te krijgen in de werking van jouw hersenen, waardoor jouw persoonlijke voorkeuren boven water komen. Deze inzichten weergeven de manier waarop jij als persoon, bokser of coach op een passende wijze naar het volgende niveau kunt klimmen. Na afloop van de test krijg je een gratis persoonlijk adviesrapport met specifieke tips, passend bij jouw persoonlijkheid.

Wil jij het beste uit jezelf en je omgeving halen? Ben jij geïnteresseerd in de manier waarop jouw hersenen bepalen wie jij bent en hoe jij als persoon, bokser of coach naar de sport kijkt? Loop dan op 1 & 2 februari langs bij de stand en laat je testen!

Foto Donny
N Kbeurs
Deel dit bericht