Boks Ouwe | Bart Slim

Bart heeft inmiddels 23 Boks Ouwe podcasts over boksen geproduceerd waaronder podcasts met interviews met Enrico Lacruz over zijn deelname aan de OS 2020 in Tokyo. Deze zijn hier te beluisteren.

Boks Ouwe Podcast 23: Enrico Lacruz deel 2

"Ik wil vooral genieten". Dat is wat de Nederlandse bokser Enrico Lacruz van plan was, voorafgaand aan zijn tweede Olympische Spelen. Dat genieten duurde helaas maar 1 wedstrijd. Het lot koppelde hem aan een van favorieten voor het goud in de gewichtsklasse tot 63kg. Ik sprak Enrico Lacruz vlak voor zijn vertrek naar Tokyo. Een deel van dat gesprek was al te horen in de vorige aflevering. Maar we bespraken nog veel meer. In aflevering 23 van de podcast BoksOuwe gaat het over winst en verlies, de soms moeilijke weg naar de top en de opofferingen die daarmee gepaard gingen en over de onvoorwaardelijke liefde voor de bokssport.

Boks Ouwe Podcast 22: Enrico Lacruz deel 1

Vannacht, om iets na 5 uur Nederlandse tijd, begint Enrico Lacruz in de Kokugikan Arena in Tokyo aan zijn tweede Olympische Spelen. Hij heeft geloot tegen de sterke Amerikaan Keyshawn Davis. Ik sprak Lacruz een week voor zijn vertrek naar Japan. Een deel van dat gesprek hoor je in de tweede Olympische aflevering van BoksOuwe. Daarin blik ik ook terug op de Nederlandse successen tijdens de spelen in de jaren 80. De jaren waarin Regilio Tuur, Arnold Vanderlyde en Orhan Delibas zich lieten zien op het hoogste podium.


Wil je alle 'Boks Ouwe' podcasts beluisteren, ga dan naar https://anchor.fm/bart-slim


Deel dit bericht