Op woensdag 10 mei 2023 vindt in Bunnik het allereerste outdoor business boksgala van Nederland plaats. Directeuren en managers uit de regio nemen het onder toeziend oog van relaties en vrienden tegen elkaar op in de ring. Ondernemend Utrecht ontmoet elkaar tijdens BOKSTIVAL van Brecheisen Business Boxing; het grootste business boks event in de regio. Fort bij Vechten vormt het podium van de allereerste outdoor editie waar voor het eerst in de buitenlucht wordt gebokst. BOKSTIVAL opent zijn deuren vanaf 19:00 uur.

Boksen is allang niet meer iets voor alleen de underground scene. Sterker nog, Nederland trekt massaal de bokshandschoenen aan en boksen voor ondernemers is populairder dan ooit. Na vijf uitverkochte edities en ruim 100 boksende ondernemers die hebben deelgenomen blijft het Utrechtse business boksen onverminderd populair. Sinds boksliefhebbers Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond en horecaondernemer Rob Peek dit boks- en netwerktraject voor ondernemers startte, wordt het concept door velen omarmd. Naast de sportieve uitdaging zorgt het boksen voor verbinding. Sinds februari traint er weer een groep van 22 enthousiaste ondernemers onder professionele begeleiding. Ze worden klaargestoomd om het op 10 mei tegen elkaar op te nemen in de boksring tijdens BOKSTIVAL; het grootste business boksgala van regio Utrecht.

Eerste outdoor business boksgala in Nederland

Een primeur dit jaar is de prachtige nieuwe buitenlocatie Fort bij Vechten. Op woensdagavond 10 mei verandert het al iconische fort in Bunnik voor Brecheisen Business Boxing in een waar BOKSTIVAL. Uiteraard met de benodigde luxe en charme die je van een business boksgala kunt verwachten. Zo zorgt onder meer mobiliteitspartner Nefkens voor VIP-shuttle service over het terrein. Beschut tussen hangars en barrakken ligt het grote open veld dat voor BOKSTIVAL wordt voorzien van een grote, open festivalhangar. Met als middelpunt van de avond, daar waar het allemaal om draait; de boksring! Tijdens BOKSTIVAL ontvangen we netwerkend Utrecht, vrienden, familie, relaties, en collega’s van de bokshelden voor een sportieve avond uit. BOKSTIVAL is een business event en met geldig toegangsbewijs voor iedereen vanaf 18 jaar te bezoeken.

The business line-up

Ook dit jaar kent de groep deelnemers weer een grote verscheidenheid aan expertises; van advieskantoren, bedrijfspsychologen, IT-partners, autodealers tot marketing agencies. Tijdens business boksen komen alle werelden samen. Deelnemers dit jaar zijn onder andere maatpakdesigner Edgar Nijdam, IT-consultant en business director Daniël Peterse en organisatiestrateeg Mieke Bon, die het business boks stokje overneemt van broer en oud-deelnemer Stefan Bon. Ook horecaondernemer Michiel Boon, Volvo & Ford dealer Erik Broekhuizen en ondernemer in psychiatrische zorg Olaf Stuger betreden dit jaar onder toeziend oog van het grote publiek de boksring.

Een sportieve avond uit

Wil je BOKSTIVAL live meemaken? Tickets zijn er in de vorm van VIP-staanplaatsen en 10-persoons VIP-tafels. Bedrijven en organisaties kunnen een VIP-tafel reserveren waarvoor zij hun relaties kunnen uitnodigen. Ook zijn dynamische VIP-staanplaatsen beschikbaar, geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Beide arrangementen zijn inclusief dranken en borrel bites gedurende de avond. Tickets zijn nog verkrijgbaar via deze website. Meer informatie over onder meer de ticketverkoop en de deelnemers is hier te vinden.

BBB2023 DEELNEMER1 POST2
BBB2023 DEELNEMER1 POST1
Deel dit bericht