Edwin Baas, eigenaar van Baas Sport op Curaçao, ontving vandaag uit handen van technisch directeur René Braad het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Boksbond.

Baas Sport is al jarenlang een begrip op het eiland. In deze gym kunnen verschillende vechtsporten worden beoefend, waaronder boksen. Naast eigenaar te zijn van dit bokscentrum, is Edwin ook nog eens de voorzitter van CuraBox. Hiermee verbind hij de verschillende bokscentra op het eiland met elkaar en probeert hij de boksers zo vaak mogelijk te laten boksen.

Naast de passie voor topsport doet hij dit ook laagdrempelig voor iedereen die de bokssport wil beoefenen. Niets is hem teveel en indien nodig offert hij zelfs zijn vakantie op om het boksvirus over te brengen op de jeugd.

Baas Sport is ook een dependance voor Nederlandse boksers welke voor werk of vakantie voor langere tijd op Curaçao verblijven en hun favoriete sport willen blijven beoefenen.

Edwin maakte de Boksinstucteurs cursus mede mogelijk en was de gastheer voor ons gesprek met de voorzitter van de Surinaamse Boksbond de heer Remie Burke.

Edwin Baas en zijn missie zijn te volgen via Facebook en Instagram.

Edwin Baas, Rene Braad, Remie Burke
Edwin Baas
Deel dit bericht