Geweldige boksshow in Deurne, een klein dorp in het zuiden van Nederland, waar collega-bestuurslid John Bersch Business Boxing evenement Gladiatoren van Deurne organiseerde in een uitverkochte paardenmanege met 1.400 enthousiaste toeschouwers. Geheel in stijl van de 'Roaring Twenties'.

De gladiatoren ofwel paradepaardjes waren ondernemers die 8 maanden hard trainden, met bloed, zweet en tranen, om vandaag goed voor de dag te komen. De avond begon met het spectaculaire openingsnummer ‘Ring of Fire’, van de onnavolgbare ringspeaker Ray Martin, die de tot de nok gevulde Zandboshal, meteen in vuur en vlam zette. De prachtige opkomsten van de lokale helden completeerden het geheel in de sfeervolle ‘peaky blinders-entourage’. De officials van de Nederlandse Boksbond zorgden natuurlijk weer voor een verantwoorde begeleiding.

IMG 0708

Na Gemert is dit het tweede succesvolle Business Boksen-event in het Brabantse de Peel regio. Respect voor de familie Bersch en de familie Van der Pas die deze regio in de ban van het boksen gebracht hebben. Of, zoals een deelnemer het voor de microfoon mooi verwoordde: ‘John, jij hebt Deurne de afgelopen maanden een stuk mooier gemaakt!’

Gladiatoren van Deurne, tot over twee jaar!

Boris van der Vorst
Voorzitter Nederlandse Boksbond

IMG 0706
IMG 0707
IMG 0704
Deel dit bericht