2e dag NNK 2019 1

2e dag van het NNK 2019 in Assen:

In een wederom gezellige Aubussonhal in Assen werd de tweede dag er een met 14 partijen op het programma. De dames scholieren Amy Sophie de Jonge (BV Klazienaveen) vs Hazal Calisir (Boxing by Kasap) beten de spits af in een finale partij. Beide meisjes maakten er een mooie partij van waarin uiteindelijk de rechts voorstaande Arnhemse de titel mee naar huis mocht nemen.

De tweede partij werd er een van een hoog niveau tussen de B-klassers Munir Safi (SCM Boxing Maastricht) en Parie Vink (Boksteam Vargas). Dit was dus een finale tussen NNK en ZNK. Dit was ongetwijfeld de beste partij van de avond, met felle slagenwisselingen over en weer. Vink nam vaak het midden van de ring en Safi draaide er heel bewegelijk omheen. Na drie geweldige rondes, waarin Safi iets vaker een hand meer had in de slagenwisselingen, werd Munir Safi uiteindelijk winnaar en kampioen in deze enerverende partij.

De volgende partij was tussen de cadetten Dylano Hendriks (BV Appingedam) en Ray Baart (Boxing by Kasap). Het werd een partij met veel inzet waarin de Arnhemmer uiteindelijk de winnaar werd. De vierde partij was de partij tussen Arsen Hambartsumyan (BV Emmen) en Pieter Roemeling (BAV Frisia). Ook dit werd een partij met mooie combinaties over en weer, waarin uiteindelijk de winst naar de Emmenaar ging.

De kwartfinale in de 69 kg klasse tussen Hussain Yousaf (Kops) en Robin Hendriks (BAN) werd ook een partij met veel inzet. De Amsterdammer won uiteindelijk, na nog twee keer 8 tellen voor de Nijmegenaar, op punten. Vervolgens kwam in datzelfde gewicht Joran Beeftink (Zwolle) tegen Dion Zijlstra (Kops) in de ring. Ook dit werd een harde felle partij waarin wederom, na twee keer 8 tellen, de Amsterdammer puntenwinnaar werd. De laatste partij voor de pauze werd eveneens een harde en felle strijd tussen Ramiro Moll (Fightclub Flevo) en Erwin Hensen (ABOV Hoorn). In de laatste ronde kreeg Moll nog een openbare waarschuwing die hij dan ook met veel inzet probeerde weg te werken. Dit lukte, Moll werd nipt winnaar op punten.

De volgende wedstrijd ging tussen Jeremyah Kawarnidi (Boksacademie Arnhem) en Jonathan Walraven (Noble Art). Dit werd een gelijk opgaand, spannend gevecht waarin de Arnhemmer op punten won. De junioren partij tussen Alperen Seref Unal (Arnhem Zuid) en Tom Klaassen (BAN) was ook zeker weer een wedstrijd die het aankijken meer dan waard was. Fel, veel inzet en een goede techniek. De Nijmegenaar had van dit alles een klein beetje meer en werd winnaar.

Vervolgens kregen we een match tussen Bounce van de Burg (SC de Voltreffer) en Hicham Zanou (Fightclub Flevo). Wederom een mooie partij met een iets beter kijkende vd Burg, die uiteindelijk de partij naar zich toe wist te trekken. Daarna was het de beurt aan de super zwaargewichten. Edwin Koningen (Anda Boxing Club) tegen Roel Timmer (BV Emmen). Een aanvallende Koningen tegen een counterende Timmer. In de laatste ronde gaf zo’n goede counter van Timmer de doorslag, dat hij winnaar werd op KO in de laatste ronde. Na deze KO volgde een wedstrijd tussen Ramin Rahmati (Boxing A 80) en Max Paumen (BAN). Een gelijk opgaand gevecht waarin uiteindelijk met miniem verschil de winst naar Nijmegen ging. De laatste partij werd een finale in de junioren 52 kg tussen Dennis de Boer (De Waldhoek) en Yoris Kok (ABOV Hoorn). Dit was tot de laatste gongslag spannend. Uiteindelijk mocht de Boer het kampioenschap mee naar Friesland nemen.

Al met een 2e dag met mooie spannende partijen op een goed niveau, een leuke ambiance en goede officials. We kunnen uitkijken naar het komende weekend.

UITSLAGEN-NNK-ZONDAG-3-NOVEMBER-2019.docx
352,5 KB · Word · 04 nov. 2019
PROGRAMMA-NNK-ZATERDAG-9-NOVEMBER-2019-5.docx
350,2 KB · Word · 04 nov. 2019
PROGRAMMA-NNK-ZONDAG-10-NOVEMBER-2019-5.docx
349,5 KB · Word · 04 nov. 2019
Download alle bestanden
Zip
Znk van t hof 2019

ZNK dag 2 bij RBV van 't Hof:

Afgelopen zondag vond de 2e dag van de ZNK plaats bij RBV van 't Hof. Precies vier weken na de prachtige interland NED vs UK, was het wederom volle bak in de inmiddels meest bekende bokslocatie van Rotterdam.
In totaal staan er na een aantal afmeldingen nog 14 partijen in de startersklasse op het programma. Alle boksers zijn op gewicht en worden goedgekeurd door de arts. Om stipt 14.00 uur startten de Zuid Nederlandse Kampioenschappen met een finale scholieren partij tussen Naud van Egmond (Teus de Kruyf) en Jairon Manuela (Team HVO). Manuel mag zich na afloop met een split decission (2 - 1) Zuid Nederlands kampioen noemen.

Sensatie van de dag waren de drie zwaargewicht (91+) partijen, die voor een behoorlijk spektakel zorgden tijdens de ZNK. De eerste zwaargewicht partij werd vroegtijdig beslist door een KO in de 2e ronde en de laatste partij door opgave in de 3e ronde.
Luuk van Hoorn van RBV van 't Hof sluit deze prachtige dag af met RSC in de 3e ronde voor eigen publiek. Wederom een geslaagde boksmiddag in Rotterdam. De derde dag van de ZNK zal plaatsvinden op zaterdag 9 november bij de Bredase Ring.

Uitslagen-ZNK-programma-Zondag-3-November-2019-RBV-van-t-Hof.docx
351,4 KB · Word · 04 nov. 2019
PROGRAMMA-ZNK-ZATERDAG-9-NOVEMBER-2019-Bredase-Ring-3.docx
352,6 KB · Word · 04 nov. 2019
PROGRAMMA-ZNK-ZONDAG-10-November-2019-Sportcenrum-Nicolaas-3.docx
351,7 KB · Word · 04 nov. 2019
Download alle bestanden
Zip
Dick Zwiers (Voorzitter District Noord)
Deel dit bericht