Tony Strandja 2022

De ongelukkige start van Cas van Peer bracht Cas en TeamNL gisteren letterlijk en figuurlijk even aan het wankelen. Door met name de combinatie van een verkeerde stap gevolgd door een harde stoot, kwam Cas tegen de Spanjaard Entreda ten val en staakte de Italiaanse scheidsrechter de wedstrijd. Met ondersteuning van zijn coaches moest Cas het field of play verlaten. Na onderzoek van de ringarts bleek hij een serieuze verstuiking te hebben opgelopen.

Voor de coaches was dit even schakelen, want Tony Jas moest hierna direct worden voorbereid voor zijn wedstrijd tegen de sterke Italiaan Salvati. Gefocust en sterk boksend wist Tony in een gelijk opgaande wedstrijd door perfect getimede combinaties de wedstrijd te winnen. Tony viel direct op; hij en zijn coach werden na afloop gecomplimenteerd voor zijn sterke start en performance.

Delano bokste een prima partij, maar moest zijn meerdere erkennen tegen de Rus Musaev. De geroutineerde Rus, welke als 2e eindigde tijdens het WK, bouwde zijn wedstrijd gehaaid op. Delano startte sterk en de afwachtende Rus moest echt een tandje bijzetten om de winst naar zich toe te trekken.

Vandaag komen Luna, Chelsey en Tony weer in actie.

Strandja 2022 dag 4
Strandja 2022 dag 4
Strandja 2022 dag 4
Deel dit bericht