Bokscentrum DB20 aan de Dirk Boutsstraat 40 in Leeuwarden is nu ook aangesloten als erkend bokscentrum. Na een complete en drastische verbouwing is deze gym omgetoverd tot een schitterend 'bokspakhuis'!

bokscentrum DB20

Frank van Zomeren is een bevlogen bokstrainer en streeft naar perfectie. Hij is het type ‘geen woorden, maar daden’. Voor zijn levensmotto leende hij een spreuk van de Amerikaanse bokser Floyd Mayweather: ‘Boxing is real easy, life is much harder.’ Samen met zijn vader Henk, die hem bij DB20 nog af en toe zal assisteren, wil hij het bokscentrum verder uitbouwen.

Binnenkort zullen zijn eerste twee wedstrijdboksers hun opwachting maken en hij inspireert zijn leden met clinics van Artjom Kasparian en aankomend weekend met Enrico Lacruz.

Binnen DB20 kun je verschillende trainingen volgen. Er zijn groepstrainingen voor beginners en ervaren boksers. Er wordt gebokst op het ritme van de muziek of met alleen de bokszak of handschoen als tegenstander. Voor wie de fijne kneepjes wil leren, is ‘trainen met de trainer’ bedacht. En vrouwen die zonder mannen willen trainen, kunnen terecht bij Only for Lady’s.

Bekijk de website voor meer informatie.

Bokscentrum DB20
Bokscentrum DB20
Deel dit bericht