De geplande diploma-uitreiking voor de KSS2, assistent trainer/coach opleiding en KSS3, trainer/coach opleiding, is door de corona richtlijnen nu voor de derde keer uitgesteld en vraagt om een andere aanpak.

Foto diploma uitreiking KSS2 en KSS3 13 11 20202

Traditioneel worden de geslaagden en hun partners uitgenodigd voor de diploma-uitreiking. Om onze nieuwe vaandeldragers welkom te heten als collega in onze boksfamilie en als blijk van waardering, zoeken wij altijd naar een mooi moment waarna er aansluitend naar boksen gekeken kan worden. Dit gebeurde al eerder tijdens het World Port Boxing evenement, het Youfone boksgala en de Eindhoven Boxcup.
Helaas hebben wij er nu voor moeten kiezen om de diploma's per post te versturen. Symbolisch zal ik Richard Ramaker het diploma persoonlijk komen overhandigen. Hij heeft ons wel op een hele speciale en oprechte manier laten weten hoe hij de opleiding heeft ervaren.
Boris ondertekende afgelopen week de diploma's in zijn campagne crisiscentrum. Hij feliciteert de geslaagden met dit behaalde resultaat en wenst hen succes met de overdracht van dit positieve (boks)virus.

Rene Braad, Voorzitter Commissie Opleidingen

Deel dit bericht