Bestuursleden, DTC-leden en wedstrijdofficials gezocht! District Oost is op zoek naar nieuwe gezichten en frisse ideeën om het district te versterken en te laten floreren. Ben of ken jij de geschikte kandidaat? Graag komen we met je in contact!

Als bestuurslid krijg je de kans om actief deel te nemen aan het beslissingsproces die de koers van het district bepaalt. DTC-leden (District Technisch Commissie) hebben de verantwoordelijkheid om de technische aspecten van bokswedstrijden te coördineren en te waarborgen. Wedstrijdofficials zijn de sleutelfiguren die ervoor zorgen dat al onze evenementen eerlijk en professioneel verlopen.

Indien je geïnteresseerd bent om een rol te spelen in het vormgeven van de toekomst van District Oost, of als je iemand kent die geschikt zou zijn voor een van deze functies, meld je/hem/haar dan aan! We streven naar een diverse en inclusieve vertegenwoordiging, dus moedig zowel mannen als vrouwen aan om zich kandidaat te stellen.

Samen kunnen we een bloeiende boksgemeenschap opbouwen in District Oost. De kracht van onze sport is afhankelijk van de betrokkenheid van onze leden, en we kijken uit naar een breed scala aan kandidaten!

Meer informatie over de functies:

Profielen-Bestuur-DTC-en-Wedstrijdsofficials-District-Oost.docx
16,9 KB · Word · 26 jan. 2024

Stuur nu je aanmelding of nominatie naar Voorzitter van District Oost, Eric Vredeveldt! evredeveldt@nederlandseboksbond.nl

Deel dit bericht