Boks TeamNL reisde afgelopen week af naar Finland voor het 42ste GeeBee toernooi. Het team bestond, naast bondscoaches Sayit Yanik en Waleed Shekho, uit een delegatie van drie boksers welke stuk voor stuk een medaille wisten te bemachtigen op dit prestigieuze evenement. Wat een prestatie!

Team GeeBee 2024

De absolute ster van het toernooi was Gradus Kraus, die na drie meeslepende wedstrijden de hoogste eer behaalde met een gouden medaille. Zijn overtuigende prestaties waren zelfs genoeg voor het behalen van de prijs voor de beste bokser van het toernooi!

Luna Beeloo heeft eveneens indruk gemaakt op de jury. Na twee intense partijen heeft ze haar weg naar het podium gebaand waar ze een zilveren medaille in ontvangst mocht nemen.

Ook Maud van der Toorn heeft een opmerkelijke prestatie geleverd tijdens dit toernooi, waarbij ze tot drie keer toe de ring in kwam. Met haar groeiende vaardigheden en vastberadenheid heeft ze als beginnende Elite bokser een zilveren plek weten te bemachtigen.

Met het 2e Wereld OKT in Bangkok, Thailand, in het vooruitzicht, heeft Boks TeamNL weer mooie stappen gemaakt in de Road To Paris 2024. Gefeliciteerd, team!