Tijdens het boksgala van Teus de Kruyf werd de Rijnstreekhal in Alphen aan den Rijn tot de nok toe gevuld met enthousiast publiek. Boksliefhebbers kwamen bijeen om te genieten van zinderende partijen die meer waren dan zomaar een paar potjes boksen; deze avond was een ware viering van de bokssport!

Teus de kruyf gala 2
© Pim Bakker
Teus de kruyf gala 3
© Pim Bakker

De avond begon met een knallende start, waarbij de zaal werd verwelkomd door een indrukwekkende lichtshow die een opgetogen sfeer bracht, compleet met ronde missen en passende muziek. Het was duidelijk dat Teus de Kruyf aan alles had gedacht...

Naast de opwinding in de ring werden ook enkele Alphense bokshelden geëerd voor hun bijdragen aan de sport. Namen als Walter d’Hooghe, Maarten Krumpelman, Willem Arlman en Karel Kleinout werden met respect genoemd, waarbij Karel postuum werd geëerd met een moment van stilte. Als erkenning voor hun toewijding werden ze allemaal bekroond tot erelid van boksschool Teus de Kruyf.

Het gala was niet alleen een eerbetoon aan deze bokscoryfeeën, maar ook een podium voor de opkomende sterren van morgen! Lokale helden en internationale rivalen namen het tegen elkaar op waardoor de zaal werd gevuld met gejuich en adrenaline.

De hoogtepunten van de avond waren ongetwijfeld de profgevechten, waarbij Xavier Kohlen het opnam tegen de geduchte Nika Bigvava uit Georgië. Het gevecht was intens en vol actie, met Xavier die alles gaf, maar uiteindelijk ten onder ging na een paar harde slagen.

Maar achter elke succesvolle avond staat een team van toegewijde mensen, en dit gala was niet anders. Met speciale dank aan de Penelope groep voor het mogelijk maken van deze avond, de vrijwilligers die hun tijd en energie hebben gegeven en natuurlijk Marie Louise Snel voor haar onberispelijke service in de VIP-ruimte - allen hebben bijgedragen aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen!

Teus de kruyf
© Pim Bakker
Teus de kruyf gala
© Pim Bakker
Deel dit bericht