Zondag 14 april zijn de talenten van de toekomst samen gekomen voor de Nationale Jeugddag bij RBV Crooswijk te Rotterdam. 16 partijen op het programma, een mooie generale repetitie voor het NK jeugd in het pinksterweekend van 8 en 9 juni aanstaande.

Jeugddag april19 4a

Voorafgaand aan het programma deed vice voorzitter van de NBB Peter van Veen een in memoriam voor de plotseling overleden Ton Dunk Sr. welke werd afgesloten met een minuut stilte door alle aanwezigen. Een mooi moment in aanwezigheid van de jeugd boksers van van ‘t Hof, die ondanks het verlies van hun icoon toch aantraden in de ring voor hun partij. Een geweldige ode aan Ton; dit verdient hij!

Een perfect georganiseerd boksfeest in een bokstempel waar de geest van de “Dutch Windmill” nog steeds te voelen is. Het geeft de deelnemers iets extra’s tijdens de partijen. Met van tijd tot tijd mooi technisch en tactisch boksen belooft het een spectaculair NK te worden.

Ondanks het verdriet in de wijk Crooswijk en de stad Rotterdam hebben we heb genoten van de Jeugddag. Wederom hebben we laten zien dat we een grote boksfamilie zijn.

Dank aan alle deelnemers, trainers, officials toeschouwers voor de inzet en enthousiasme.

Jeugddag april19 1 bekers
Alex van Klooster
Deel dit bericht