Yes! De kaartverkoop voor de langverwachte Eindhoven Box Cup is eindelijk gestart. Dit is jouw kans om een plek te bemachtigen tijdens dit prestigieuze evenement en te profiteren van de '15% early bird korting'. Gebruik de kortingscode 'EARLYBIRD2024' op www.eindhovenboxcup.com om jouw tickets te reserveren.

Eindhoven Box Cup 2023
© Marleen Swaans
Eindhoven Box Cup 2023
© Marleen Swaans

De Eindhoven Box Cup, het grootste Olympische boksevenement van Nederland, vindt plaats in het Van der Valk Hotel in Eindhoven van 18 tot en met 20 mei. Het belooft een waar spektakel te worden met de aanwezigheid van enkele van 's werelds meest getalenteerde boksers waaronder:

  • Chelsey Heijnen: Onze eigen bronzen medaillewinnares op het WK en gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024.
  • Harry Garside: De Australische bronzen medaillewinnaar van Tokyo 2020.
  • Wanderley Pereira: De Braziliaanse zilveren medaillewinnaar op het WK en de zilveren medaillewinnaar op de Pan-Amerikaanse Spelen.

Tijdens de Eindhoven Box Cup zullen boksers deelnemen uit alle hoeken van de wereld, waaronder nationale teams van Canada tot Australië, Mongolië tot Brazilië en vele meer. Met 200 deelnemende boksers uit maar liefst 20 verschillende landen, is dit evenement een ware viering van de internationale bokssport. Bovendien wordt de Eindhoven Box Cup beschouwd als een essentiële voorbereiding op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.
Wil je een voorproefje van wat je kunt verwachten? Volg dan Eindhoven Box Cup op Instagram of Facebook voor beeldmateriaal van voorgaande jaren. Mis dit unieke evenement niet en reserveer nu jouw tickets voor de Eindhoven Box Cup 2024. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in mei!

Deel dit bericht