Tijdens de aanstaande ALV op donderdag 30 juni wordt een aantal nieuwe bestuursleden voorgedragen. In aanloop naar de ledenvergadering willen we de toekomstige bestuursleden alvast aan jullie voorstellen.

Paul Wenting

Paul Wenting (48) heeft aangegeven de functie van Rayonvoorzitter voor het district Midden Nederland op zich te willen nemen. Paul is een bedrijfsjurist bij een las-en constructiebedrijf in Vlaardingen en was voorheen advocaat te Rotterdam.

Paul traint inmiddels een paar jaar bij Mesa Sport in Schiedam. Hij doet dit samen met John Vergouwe en nog enkele collega’s. Hij is enthousiast geworden voor de sport door de liefde in de sport van de vele trainers en boksers die hij heeft gezien en gesproken.

Paul wil met een frisse blik met de centra in het rayon gaan samenwerken. Hij gaat zijn schouders eronder zetten om binnen het rayon te inventariseren hoe wij met zijn allen elkaar kunnen helpen de sport naar een hoger plan te brengen. Hij hoopt dat jullie de tijd nemen om hem hierbij te helpen. Want met elkaar komen wij echt verder.

Deel dit bericht