Tijdens de aanstaande ALV op donderdag 30 juni wordt een aantal nieuwe bestuursleden voorgedragen. In aanloop naar de ledenvergadering willen we de toekomstige bestuursleden alvast aan jullie voorstellen.

Saskia

Algemeen bestuurslid: Saskia Aben

Saskia woont samen met haar partner Chris, dochter Mara (9 jaar) haar zoon Dean (18 jaar) in het mooie Utrecht.

In haar twintiger jaren heeft zij kennisgemaakt met het kickboksen bij Glenn Gravenbeek. Na vele andere sporten te hebben beoefend, kwam de liefde voor het (kick)boksen weer op haar pad. Sindsdien heeft zij bij verschillende boksscholen getraind waaronder SBGym in Utrecht.

Haar nieuwsgierigheid voor het boksen is gewekt tijdens een werkbezoek aan Gleasons Brooklyn (NY). In dat zelfde jaar is zij terug gegaan om bij Gleasons nieuwe technieken te leren van de beste trainers.

In het dagelijks leven werkt zij als Projectleider in de zorg bij een stichting gevestigd op het Galgenwaard in Utrecht. Zij is verantwoordelijk voor het leiden van ICT projecten, en is zij druk met zorginnovaties uit te rollen binnen de organisatie.

Als algemeen bestuurslid met de portefeuille opleidingen wil ze een leermanagementsysteem neer te zetten waarbij deelnemers hun eigen lesstof makkelijk kunnen uploaden. Hiermee zorgen we ervoor dat de deelnemers meer tijd krijgen om zelf hun leertijden en huiswerkmomenten in te richten.

Tevens wil ze graag met de portefeuille dames boksen iedereen inspireren om deel te nemen aan de wedstrijdsport. Door boksers van de basis aan te moedigen en te ondersteunen tot elitecompetitie en vervolgens door te gaan naar een veilige pro-bokscarrière, geloven we dat toekomstige generaties boksers zullen worden getriggerd om deel te nemen aan de bokssport.

Deel dit bericht