Boksliefhebbers van over het hele land hebben de finales va het NNK & ZNK in Assen en Rotterdam live kunnen volgen via onze livestream.

znk 2021 mesa sport

Een record aantal boksfans, waaronder onze voorzitter Boris van der Borst wie met twee laptops beide locaties volgde, waren getuige van spetterende finale partijen. Veel dank gaat uit naar de organiserende bokscentra, boksvereniging Assen en Mesa Sport welke ieder op hun eigen manier invulling gaven aan deze districtskampioenschappen. In Rotterdam was er veel vuurwerk te zien tijdens de partij tussen Dylan Vos en Geraldo Holzken. Zij lieten eens te meer zien dat verschillende ringsporten (kickboksen & boksen) zich prima tegen elkaar kunnen meten. Geraldo wist Dylan in de derde ronde op de knieƫn te krijgen waarna de jonge bokser moest opgeven. Rotterdam sloot ruim voor 17.00 uur af met een echte uitsmijter tussen de briljant boksende Michiel Parthoens in de 91 kg klasse.

Vanuit het bestuur en de directie bedanken wij iedereen die zijn of haar bijdrage heeft gegeven aan deze legendarische ZNK en NNK. Met in het bijzonder de kijkers welke ons gesteund hebben door tickets te kopen voor de livestream.

znk 2021 finales
livestream znk boris
Deel dit bericht