Wederom, na lange afwezigheid, was er weer een mooi boksgala van Mesa Sport Rotterdam.

Whats App Image 2022 04 18 at 10 50 39 AM

Mesa Sport heeft weer voor een weergaloos mooi avondvullend programma gezorgd en was hiermee ontzettend succesvol. Dit was vooral te zien aan een uitverkochte avond en de mooie menigte die hierop was afgekomen. Ondanks de Ramadan maand die als 'pauze' bekend staat bij de meeste vechters in Nederland, was de avond gevuld met 300 toeschouwers, 13 spetterende partijen en een online livestream. Deze is hier terug te kijken.

Zonder partijprogramma had men niet geweten dat het, op één partij na, ging om starterswedstrijden. Zowel de technische kwaliteit als de sportiviteit lag hoog; een veelbelovend toekomstperspectief voor het boksen in Nederland. Rotterdam toont zich wederom als Topsport Metropool.

In samenwerking met alle vrijwilligers en de Nederlandse Boksbond heeft José Medina, die ook zijn verjaardag vierde, een schitterende en hartverwarmende avond neergezet. De boksers hebben een mooi evenement voorgeschoteld gekregen en de toeschouwers boksvermaak gedurende de avond. De avond werd afgesloten met een mooie hommage aan de bokser van Mesa Sport die in januari is komen te overlijden: Frank van den Kieboom. Alle boksers en vrijwilligers kijken graag uit naar het volgende boksgala van Mesa Sport in oktober 2022!

Mesa Sport wedstrijden april 2022
Mesa Sport april 2022
Whats App Image 2022 04 18 at 10 50 39 AM 9
Whats App Image 2022 04 18 at 10 50 39 AM 8
Behir Chawoush (Boxing A’80) | Team Mesa Sport Rotterdam
Deel dit bericht