De Wedstrijden & Evenementen Commissie (W&E) is bezig met het opzetten van een ´Pilot´ om de wedstrijd kalender weer leven in te blazen en de 1,5 meter regels te testen tijdens sport bijeenkomsten.

Het is zover: we mogen weer boksen…

Op zondag 5 juli en zondag 12 juli zal de W&E in samenwerking met Boks en Sportvereniging Assen (5003) (5 juli) en Bredase Ring (3004) (12 juli) Pilot partijen voor de jeugd tot en met 18 jaar gaan organiseren. Dit doen we om de de wedstrijdkalender weer op gang te brengen en de 1,5 meter regels te testen in de organisatie van evenementen. Uiteraard zullen de regels en adviezen van het RIVM en de overheid hierbij strikt worden gevolgd.

Boksers kunnen nu worden opgegeven voor deze pilot partijen! Stuur hiervoor een mail naar: info@boksen.nl

De inschrijving voor Assen (5 juli) sluit op woensdag 1 juli om 23.59 uur. De dag daarop zullen wij de inschrijvingen verzamelen, matchen, en vervolgens publiceren. De inschrijving voor de pilot partijen in Breda (12 juli) opent op donderdag 2 juli en sluit op woensdag 8 juli om 23.59 uur. Vervolgens zullen we ook deze inschrijvingen verzamelen, matchen en publiceren.

Voor beide dagen geldt:

  • Geef in de inschrijving de naam, leeftijd en het aantal gebokste partijen (W-V-O) door (het aantal kickbokspartijen telt hier ook mee). Hiervoor heb je een geldig startboekje of startkaart nodig.
  • De aanvang van de weging en keuring is om 12.00 uur. De partijen vangen aan om 14.00 uur.

We hopen op een grote lijst met deelnemers zodat we eindelijk weer van onze geliefde sport kunnen gaan genieten!

Hopelijk zien wij elkaar op 5 of 12 juli in Assen en/of Breda.

Namens de W&E, Alex van Klooster (Voorzitter W&E)

Deel dit bericht