Vorig weekend zijn de eerste regionale trainingen afgerond, en daarmee is de ontwikkeling van een nationale talentenstructuur officieel van start gegaan!

De trainingen in district Noord en Noord-Holland zijn als positief ervaren door zowel TeamNL als de aanwezige boksers en begeleiders. De volgende trainingen in deze districten vinden plaats op de volgende data en locaties;

District Datum Tijd Locatie
Noord zondag 15 oktober 11:00 uur start / 10:30 uur deuren open Sporthal/ zwembad Kalverdijkje: Kalverdijkje 77a, 8924 JJ, Leeuwarden
Noord-Holland zondag 22 oktober 11:00 uur start / 10:30 uur deuren open Boksschool A.B.O.V. Hoorn: Pinksterbloem 54A, 1689 KZ, Zwaag
Regionale trainingen 2023
Regionale trainingen 2023

De regionale training in Noord is voorafgaand aan de jeugddag op dezelfde locatie. Zo zullen de jonge wedstrijdboksers een training met TeamNL kunnen observeren wat hen hopelijk (nog) meer zal stimuleren, motiveren en inspireren.

Wegens organisatorische redenen zal de regionale training in district Zuid, die was gepland op 1 oktober, helaas niet doorgaan. Hier zal een alternatief voor worden gezocht op een andere datum en locatie.

Komende zondag 24 september is district Oost aan de beurt. De regionale training vindt daar plaats om 11:00 uur bij ABCC Apeldoorn.

Nogmaals bedanken wij alle aanwezigen en betrokkenen die hebben bijgedragen om de trainingen succesvol te laten verlopen.

Lees hier meer over het talentenprogramma! Zien we jou bij de volgende regionale training?

Deel dit bericht