RBV van ‘t Hof en Rotterdam Boxing trakteerden het publiek gisteren op een heerlijke boksavond in een familiaire sfeer. De familie Dunk staat altijd garant voor een gastvrije en uiterst verzorgd evenement met eigen gemaakte gehaktballen en een fantastische bokssfeer.

boksavond Van t Hof maart 2022

Een programma met sterke tegenstanders uit Ierland en Zweden, aangevuld met boksers van verschillende bokscentra uit Nederland, maakte het programma compleet. Met een flitsende start van Aalihay Hoppema die haar Ierse tegenstander boksles gaf, beloofde het een mooie avond te worden.

Ook Gabriella Weerheim bokste weer een schitterende en technisch hoogwaardige partij. Links of rechts voorstaand en met circulaire/diagonale verplaatsingen drijft zij haar tegenstander(s) tot wanhoop. Juna Prinssen bokste een solide wedstrijd en was blij met haar overwinning en met het feit dat er eindelijk weer gebokst kan worden.

Bij de heren viel Jenairo Gomes op met een tactisch en slim gebokste partij. De avond werd afgesloten door boegbeeld en publiekslieveling Delano James, welke de Zweed liet weten dat dit echt zijn thuis en stad is en dat hier maar één de baas is.

Het was genieten van dit boksfeestje in een afgeladen gym aan de Slachthuiskade in Rotterdam.

Download hier de uitslagenlijst:

Uitslagenlijst-organisatie-RBV-van-t-Hof-zaterdag-26-Maart-2022.docx
363,0 KB · Word · 28 mrt. 2022
Whats App Image 2022 03 27 at 12 32 53 PM
CEABAA8 F 39 A7 4004 AB20 47 FF4 F943 AC2
Deel dit bericht