Beste Boksliefhebber,

Na Cuba en Team USA is voor de 3e editie van World Port Boxing het spectaculaire en boksland bij uitstek Kazachstan als tegenstander van Team NL door de Stichting Gladiatoren aan de Maas gecontracteerd. Kazachstan, door vele boksliefhebbers gezien als ‘het Cuba van het Oosten’ zal zondag 17 november 2019 op uitnodiging van de Stichting Gladiatoren aan de Maas naar de 3e editie van World Port Boxing komen.

Nadat vorig jaar de showmannen van Team USA een bezoek aan Rotterdam brachten, zal dit jaar Team NL de degens in de ring kruisen met de boksers die allemaal in de voetsporen willen treden van hun lokale held en één van ‘s werelds allerbeste halfzwaargewichten Gennadiy Gennadyevich Golovkin (GGG). Boksers uit Kazachstan en in het bijzonder Triple G staan bekend om hun buitengewone precieze, krachtige stoten en hun prachtige voetenwerk.

Kazachstan zal met hun sterkste boksers naar Rotterdam afreizen. Team NL kijkt enorm uit naar de volgende krachtmeting in aanloop van de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen 2020. Zij zullen onder andere Enrico Lacruz, Delano James en Artjom Kasparian de ring insturen.

Maar dat is nog niet alles! World Port Boxing is bezig om dit jaar af te sluiten met een waar titelgevecht. De organisatie is namelijk hard bezig om de Rotterdamse profbokser Stephen Danyo te laten boksen om een vacante titel. Verdere informatie zal snel volgen.

De 3e editie van World Port Boxing zal dit jaar plaatsvinden op het veld van het van Donge & de Roo stadion (Excelsior) in Rotterdam Kralingen. Een luxueus gebouw met plaats voor maar liefst 1.500 gasten zal midden in het stadion worden neergezet om het weekend van 16/17 november toneel te zijn van zowel Business Boksen (dit jaar alweer de 5e editie van Gladiatoren aan de Maas), Olympisch boksen én profboksen. Uniek in Nederland!

De prijs voor een 10-persoons VIP tafel zal 1.250,- EUR bedragen (exclusief BTW). Drank, eten en entertainment zijn uiteraard inclusief. Ruim 2/3 van de beschikbare tafels zijn al gereserveerd dus als u nog niet heeft geboekt, doe dat dan snel! De internationale bokswereld kijkt reikhalzend uit naar deze 3e editie. Gezien het spectaculaire programma en de belangstelling is de organisatie ervan overtuigd dat het evenement ook nu weer snel uitverkocht zal zijn.

Een VIP tafel (voor 10 personen) reserveren kan nu via info@worldportboxing.nl.

Met vriendelijke groet,

Worldportboxing
Gladiatorenad Maas
Deel dit bericht