Het NK Jeugd wordt gehouden in het Pinksterweekend bij Sportcentrum Nicolaas in Rijswijk. Er wordt gebokst op 8 en 10 juni 2019. De inschrijving voor het NK jeugd is open t/m 23 mei 2019.

De gastheer voor het NK jeugd is dit jaar:

  • Sportcentrum Nicolaas
  • Laboucherelaan 5
  • 2283 EG Rijswijk

Het inschrijvingsformulier kun je onderaan deze pagina downloaden. Zorg voor complete gegevens op het inschrijfformulier om teleurstelling en verwarring te voorkomen!

Geef de A en B klasse boksers a.u.b. met voorrang op! Des te groter is de kans dat we een tegenstander kunnen organiseren. Indien nodig schakelen we voor tegenstanders uit het buitenland.

Loting en matching gebeurt uitsluitend door technische leiding binnen de W&E, waar nodig in overleg met de Bondscoaches.

Prestatiepartijen worden alleen maar gebokst wanneer en in een klasse maximaal 1 gewicht verschil zit. Verschillen in de leeftijd/ ervaringscategorieën wordt niet gematched. Let goed op het ingeschreven gewicht bij je sporters.

We hopen op een mooi toernooi met volle programma's voor onze jongste boksers. Gezien het aantal actieve jeugdleden binnen de NBB belooft het een heerlijk boksweekend te worden.

Support je boksers en kom massaal naar de wedstrijddagen. We gaan uit van FairPlay tijdens het evenement en wederom een positieve boost voor de bokssport in Nederland.

Het ingevulde inschrijfformulier a.u.b. zo spoedig mogelijk mailen naar:


Download

inschrijfformulier-NK-jeugd-2019.xlsx
12,4 KB · Excel · 13 mei 2019
Alex van Klooster | Voorzitter W&E
Deel dit bericht