De inschrijving voor de KSS2 en KSS3 opleiding is verlengd tot uiterlijk 5 september. De laatste testdag voor de KSS2 opleiding zal plaatsvinden op zondag 8 september.

De inschrijving voor de KSS2 assistent trainer/coach opleiding en de KSS3 trainer/coach opleiding is verlengd tot uiterlijk 5 september aanstaande. Vul het aanmeldformulier in en stuur deze naar: info@boksen.nl

Geef op het aanmeldformulier aan of jij je wilt aanmelden voor de fast track opleiding (2 bijeenkomsten per maand) of voor de reguliere opleiding (1 bijeenkomst per maand). Let op: de opleiding (fast track/regulier) kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

Om toegelaten te worden tot de KSS2 opleiding assistent trainer/coach dien je de intest met goed gevolg te hebben afgelegd. Nog niet getest? De laatste mogelijkheid is op 8 september aanstaande. Meld je nu aan via het aanmeldformulier: https://www.boksen.nl/opleidingen/detail/intest-kss2

Je ontvangt vervolgens per e-mail een bevestiging van jouw aanmelding en een uitnodiging voor de testdag waarop de locatie en het tijdstip zijn aangegeven.

Aanmeldformulier-NBB-opleidingen.pdf
183,1 KB · Pdf · 28 aug. 2019
Algemene-voorwaarden_opleidingen-Nederlandse-Boksbond_190828_105734.pdf
182,0 KB · Pdf · 28 aug. 2019
Download alle bestanden
Zip
Deel dit bericht