We hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zover: het NK 2021 vindt deze maand nog plaats in Rotterdam!

Poster nk 2021

Vanaf nu kunnen boksers worden ingeschreven voor het Nederlands Kampioenschap boksen 2021 dat plaatsvindt op 30 & 31 oktober. Dit jaar is de inschrijving open voor zowel Jeugd- als Elite boksers uit de A en B klasse. Voor Jeugdboksers in de starters klasse is er dit jaar geen NK. Alle A en B klasse boksers geboren vanaf 1982 tot en met 2006 kunnen deelnemen als zij in het bezit zijn van een geldige jaarkeuring en een bokslicentie voor 2021. Hierop zal uiteraard gecontroleerd worden.

Het evenement zal dit jaar plaatsvinden in de voor ons allen bekende Topsporthal in de Bep van Klaveren hal te Rotterdam. Er zal voor het Jeugd toernooi een middagprogramma zijn en voor de Elite een avondprogramma.

Zorg dat je de wedstrijdbokser inschrijft op het juiste gewicht: tijdens het officiële weeg- en keuring moment dienen de boksers op gewicht te zijn. Aftrainen voor een tweede weging is niet mogelijk. Er zal op locatie een test weegschaal beschikbaar zijn.

We maken er samen met boksend Nederland en alle supporters weer een ‘ouderwets’ boksfeest van in het weekend van 30 en 31 oktober!

Namens het bestuur en de W&E wensen we alle deelnemers heel veel succes en alle supporters heel veel kijk plezier.

Alex Van Klooster, Voorzitter W&E

Geef je bokser op door het ingevulde inschrijfformulier vóór 15 oktober te mailen naar info@boksen.nl

Inschrijfformulier-NK-E-en-J-2021_2021-10-03-134331.xlsx
14,0 KB · Excel · 03 okt. 2021
Deel dit bericht