De inschrijvingen voor de langverwachte 7e editie van de Eindhoven Box Cup, het grootste Olympische bokstoernooi in Nederland, zijn geopend! Dit jaar zal het evenement plaatsvinden van vrijdag 17 mei tot en met dinsdag 21 mei 2024, in de bruisende stad Eindhoven.

Belangrijke informatie voor deelname

Vrouwelijke boksers kunnen deelnemen in zes verschillende gewichtscategorieën, namelijk de 50kg, 54kg, 57kg, 60kg, 66kg en 75kg divisies. Mannelijke boksers kunnen strijden in de zeven officiële Olympische gewichtscategorieën: 51kg, 57kg, 63.5kg, 71kg, 80kg, 92kg en +92kg.

Vorige editie

In de vorige editie van de Eindhoven Box Cup, die plaatsvond in mei 2023 in het hart van regio Noord-Brabant, waren er 24 spannende finales. Chelsey Heijnen uit Nederland won de prijs voor de Beste Vrouwelijke Bokser tijdens het Wereldkampioenschap Vrouwenboksen, terwijl de Beste Mannelijke Bokser Pavlo Ilyusha uit Oekraïne was in deze 6e editie van de Eindhoven Box Cup.

Denis Bril uit Duitsland werd uitgeroepen tot het beste talent van de Eindhoven Box Cup, terwijl de nieuwe lokale held, Mahmoud Al Chabtoun, werd benoemd tot de Beste Nederlandse Bokser van het toernooi. De vorige editie van de Eindhoven Box Cup diende als voorbereidingsevenement voor verschillende boksers op weg naar de Europese Spelen.

Schrijf je nu in en doe mee met de 7e editie van de Eindhoven Box Cup! Bekijk deze website voor meer informatie over het evenement.

Deel dit bericht