De inschrijvingen voor het NK Elite 2020 zijn geopend! In het weekend van 1 en 2 februari 2020 zal er weer gebokst worden om de diverse titels in de A en B klasse. Inschrijven kan nu via onderstaand formulier tot uiterlijk 9 januari 00.00 uur. De W&E zal de loting in de dagen daarna verrichten waarna deze wordt gepubliceerd.

Deze editie van het NK zal plaatsvinden in het World Trade Center in Rotterdam. We rekenen op een groot aantal deelnemers zodat we er wederom een prachtig evenement van kunnen maken voor onze hardwerkende sporters en trainers. Het publiek weet het NK inmiddels in ruime aantallen te vinden; de bezoekers aantallen zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Bestel je kaarten daarom op tijd via Tickets NK Boksen 2020 nu online verkrijgbaar! want Op = Op!


Let op!! Voor de Elite Heren is de wijziging in gewichtsklasse een feit sinds 1 september. De gewichten zijn nu als volgt ingedeeld voor Heren Elite: 48-52 kg, -57 kg, -63 kg, -69 kg, -75 kg, -81 kg, -91 kg en 91+kg. Kijk dus goed in welk gewicht je de bokser inschrijft!

Aftrainen na de eerste weging mag tot maximaal 500 gram. Deelnemers die op de weegschaal meer dan 500 gram te zwaar zijn, zullen worden uitgesloten van het toernooi. Het komt nog steeds te vaak voor dat boksers kort voor aanvang te zwaar op de weegschaal komen. Wij vragen de boksers, trainers en clubs hiermee dus extra rekening te houden.

Alle verplichtingen jegens de bond moeten voor aanvang van het toernooi zijn voldaan, zoals licentiegelden voor bokser en trainer. Dit zal voor de loting gecontroleerd worden door het Bondsbureau. Uiteraard is een geldige jaarkeuring ook verplicht. Jaarkeuringen kunnen niet op de wedstrijddag worden uitgevoerd.

Mail het formulier met je inschrijving voorzien van complete gegevens van de bokser(s) naar: info@boksen.nl

Download hieronder het inschrijfformulier:

Inschrijfformulier-NK-Elite-2020.xls
32,8 KB · Excel · 19 dec. 2019
NK Boksen 2020 logo fc
Alex van Klooster, Commissie W&E
Deel dit bericht