Inschrijvingen voor de Noord- en Zuid Nederlands Kampioenschappen (NNK & ZNK) zijn weer geopend! Het is mogelijk om wedstrijdboksers aan te melden tot 10 november 23.59 uur. Het toernooi is open voor alle wedstrijdboksers uit alle klasse en leeftijdscategorieën, zoals die te vinden zijn in ons wedstrijdreglement.

Znk Bredase Ring

Het NNK en ZNK zal dit jaar worden gebokst op zaterdag 27 en zondag 28 november. Mocht het nodig blijken en het aantal deelnemers erom vragen, dan starten we het toernooi op 20 en 21 november. Een mooie gelegenheid voor Starters, B-klasse en A-Klasse boksers om zich na de lockdowns weer eens te testen tijdens een toernooi over meerdere wedstrijddagen.

Let op!

  • Er zal vooraf ieder wedstrijdmoment een corona QR-check plaatsvinden bij alle aanwezigen (deelnemers, begeleiders, officials en bezoekers).
  • Uiteraard geldt ook hier een geldige jaarkeuring en startlicentie voor 2021. Is een bokser hiervan niet in het bezit, dan mag deze niet meedoen met het toernooi.
  • Tijdens de officiële weging zullen we streng zijn in het naleven van ons wedstrijdreglement: er is geen mogelijkheid tot een tweede officiële weging. Wel is er een testweegschaal aanwezig op de wedstrijddagen.
  • Inschrijfgeld bedraagt €10 per bokser en dient te worden voldaan bij de eerste weging/keuring.


Download het inschrijfformulier onderaan deze pagina, vul deze in, en mail deze vóór 10 november 23:59 uur naar: info@boksen.nl

Inschrijfformulier-NNK-ZNK-2021.xlsx
14,8 KB · Excel · 26 okt. 2021
Deel dit bericht