De inschrijving voor het NNK/ZNK 2019 is geopend! In het weekend van 2, 3, 9 en 10 november zal er weer gebokst worden om de diverse titels in de twee regio’s. Het inschrijfgeld bedraagt ook dit jaar € 10,- per deelnemer, te voldoen bij de eerste weging en keuring.

Inschrijven kan via het bijgevoegde formulier tot uiterlijk 17 oktober 00.00 uur. De W&E zal de loting in de dagen daarna verrichten en publiceren.

Door het succes van het aantal inschrijvingen van de afgelopen twee jaar, is er gekozen om in iedere regio vier wedstrijddagen te programmeren om grote reisafstanden te beperken. De locaties waar gebokst zal worden zullen later bekend gemaakt worden.

We rekenen dus op een groot aantal deelnemers om er wederom een prachtig evenement voor onze hardwerkende sporters en trainers van te maken. Het publiek weet inmiddels ook de lokale helden te vinden, de bezoekers aantallen zijn de afgelopen jaren enorm verhoogd. Kortom NNK en ZNK heeft haar plaats verdient op de wedstrijdkalender. Opvallend is dat en veel starters zich inschrijven voor dit toernooi waar velen het voor het eerst proberen om in een competitie te boksen over meerdere dagen.

Let op!! Voor de jeugd en elite Heren is de wijziging in gewichtsklasse een feit sinds 1 september.

Kijk dus goed in welk gewicht je de bokser inschrijft.

De gewichten zijn nu als volgt ingedeeld voor zowel Heren Jeugd als Elite: 48-52, 57, 63, 69, 75, 81, 91 en 91+kg

Aftrainen na de eerste weging mag tot maximaal 500 gram. Deelnemers op de schaal die hoger dan 500 gram te zwaar zijn, zullen worden uitgesloten van het toernooi. Het komt nog steeds te vaak voor dat boksers veel te zwaar op de weegschaal komen kort voor aanvang, graag gepaste aandacht hiervoor boksers, trainers en clubs.

Alle verplichtingen jegens de bond moeten voor aanvang van het toernooi zijn voldaan, zoals licentiegelden voor bokser en trainer en club contributie, dit zal voor de loting gecontroleerd worden door het Bondsbureau. Uiteraard ook een geldige jaarkeuring is verplicht. Jaarkeuringen kunnen niet op de wedstrijddag worden uitgevoerd.

Mail het formulier met je inschrijving met complete gegevens van de bokser(s) naar: info@boksen.nl

Met sportieve groet en veel succes,

Namens commissie W&E

Alex van Klooster

Inschrijfformulier-NNK-ZNK-2019.f1570035148.xls
27,6 KB · Excel · 02 okt. 2019
Deel dit bericht