De technische staf heeft besloten om de interne nationale kwalificatie te verplaatsen naar week 7. Deze kwalificaties zullen nu plaatsvinden op:

  • vrijdag 19 februari
  • zaterdag 20 februari
  • zondag 21 februari

Dit is mede gelet op het feit dat het NK 2021 is verschoven naar juni en wij talentvolle boksers de gelegenheid willen bieden om zich te profileren. De winnaars van de interne kwalificaties zullen worden uitgenodigd voor de voorbereidende toernooien in aanloop naar de internationale kwalificatietoernooien. Boksers met aansprekende resultaten zullen worden voorgedragen bij het NOC*NSF voor deelname aan de OKT's. Hierdoor ontstaan er eerlijke kansen in een aantal gewichtsklassen waarin wij de beschikking hebben over meerdere talentvolle boksers.

Boksers welke hiervoor in aanmerking komen krijgen hiervoor een formele uitnodiging van Hennie van Bemmel voor de heren en van Abdul Fkiri voor de dames.
Helaas zijn wij door de corona maatregelen en de richtlijnen op Papendal en vanuit het NOC*NSF gehouden aan beperkte trainings- en wedstrijd mogelijkheden buiten Papendal. Wij zullen hier verder onderzoek naar doen.
Per dag zullen er maximaal zes wedstrijden plaatsvinden met uitsluitend negatief geteste boksers en met een minimum aantal trainer/coaches en officials.

Directie en trainer/coaches technische staf
Deel dit bericht