In boksschool van het Hof was er vanwege Corona al in geen twee jaar meer een bokswedstrijd geweest. De 160 aanwezigen hadden er dan ook veel zin in!

Honderdzestig? Ja, dat was het maximaal aantal bezoekers dat toegelaten mocht worden, na eerst bij de deur hun QR code getoond te hebben. En dan moesten ze ook nog blijven zitten gedurende de 12 wedstrijden die er afgewerkt moesten worden. Een fikse opgave voor het altijd enthousiaste bokspubliek. Men hield zich echter keurig aan de afspraak en heel sporadisch veerde er toch nog een enthousiasteling rechtop uit zijn stoel.

Van ´t Hof clubwedstrijden 2021

Het programma bestond uit drie partijen in de categorie Jeugd en acht elite-partijen. Bij de jeugd scoorde de thuisploeg 2 overwinningen en bij de elite maar liefst 7.

Ook was er nog een internationaal treffen tussen Alain Bosmens uit Belgie en Zakahria van Olympia 75. De Limburgse bokser Zakahria ging er met de overwinning vandoor.

Na de laatste partij verlieten de bezoekers gedisciplineerd en snel de boksschool, waarna er vliegensvlug opgeruimd en schoongemaakt werd.

De jury- en officials vonden het samen met de boksers, trainers en bezoekers al met al een feestelijke terugkeer van hopelijk nog vele geslaagde boksevenementen.

Download hier de uitslagenlijst:

Uitslagenlijst-organisatie-RBV-van-t-Hof-zaterdag-18-sept.-2021-1.docx
348,5 KB · Word · 20 sep. 2021
Rotterdam, 19 september 2021 - Marijke Blom
Deel dit bericht