Op 24 en 25 juni 2023 organiseert BBG Boxingclub de finales van het langverwachte Zuid-Nederlands Kampioenschap (ZNK) Boksen!

Poster ZNK BBG 2023

"Na maanden van voorbereiding en hard werken is het een mijlpaal voor onze boksschool om dit prestigieuze kampioenschap terug te brengen naar het hart van de Schilderswijk. Dankzij de onschatbare steun van onze gewaardeerde sponsors en toegewijde vrijwilligers creëren wij een onvergetelijk weekend.

Kom en ervaar de opwinding van het ZNK 2023 Boksen-evenement, dat terugkeert naar onze geliefde stad. Wij zijn verheugd om deze spannende sportieve strijd naar de boksarena van Bettah Boxing Gym te brengen. Als het epicentrum van passie en toewijding voor het boksen, vormt onze locatie de perfecte setting voor de ultieme showcase van vaardigheden, vastberadenheid en sportiviteit.

Maar liefst zeven van onze eigen boksers zullen deelnemen aan het evenement, waarvan er vier in de finales zullen uitkomen. Mis deze kans niet om getuige te zijn van de topprestaties van onze lokale talenten. Zorg dat je snel een toegangskaart bemachtigt, er is een beperkt aantal beschikbaar. Binnenkort zal het gedetailleerde programma van het ZNK 2023 Boksen evenement online beschikbaar zijn. Mis niets van dit historische weekend vol boksspektakel! Houd daarom onze website en sociale mediakanalen goed in de gaten voor de laatste updates.

Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van nieuws, exclusieve content en speciale aankondigingen:

Evenementgegevens

  • Datum: 24 en 25 juni
  • Locatie: Sportcomplex Houtzaagrij, Rubensstraat 41, Den Haag
  • Tijd: Zaterdag vanaf 18:30 uur, zondag vanaf 12:30 uur
  • Entree: Voorverkoop €17,50, aan de deur duurder
  • Voorverkoopinformatie: Bel 0624566036

Koop nu je kaarten voordat ze op zijn! Wees erbij en beleef een onvergetelijk boksspektakel. Volg ons op sociale media voor de laatste updates en deel dit evenement met je vrienden en familie."

BBG Boxingclub
Deel dit bericht