Bestel hier jouw tickets: https://store.ticketing.cm.com...

Op 25 en 26 juni is het weer zover; de finales van het NK boksen 2022 vinden plaats in Rotterdam! Dit jaar zal echter anders zijn dan andere jaren, want het finaleweekend van het NK boksen is nu wel heel bijzonder ingericht...

Nknl aankondiging algemeen 1 0x0

Van 24 t/m 26 juni 2022 wordt in Rotterdam de eerste editie van het ‘NKnl’ gehouden. En daar doen wij als Nederlandse Boksbond aan mee. Het NKnl is een uniek concept in Nederland waarbij Nederlandse kampioenschappen van meerdere sporten in dezelfde stad en in hetzelfde weekend plaatsvinden.

De sporten die tijdens deze eerste editie van het NKnl worden vertegenwoordigd zijn gymnastiek, zwemmen, triatlon, judo en natuurlijk boksen. Het mooie is dat je met je ticket voor het NK boksen ook direct toegang hebt tot het NK gymsport en het NK judo, welke tevens plaatsvinden in Ahoy. Met je ticket krijg je verder 5 euro korting op toegang tot het NK zwemmen dat in het nabijgelegen Zwemcentrum van Rotterdam zal plaatsvinden.

De ticketverkoop voor dit mooie evenement is reeds gestart. Schaf hier alvast je kaartje aan en kom jouw favoriete bokser(s) aanmoedigen!

Deel dit bericht