Vanmiddag om 12.00 uur lokale tijd heeft de loting plaatsgevonden voor het bokstoernooi tijdens de European Games in Minsk’2019.
Voor de Nederlanders is de loting als volgt verlopen.

Vrouwen

Jemyma BETRIAN is als 2e geplaatst in de categorie tot 57 kg en kreeg een bye voor de eerste ronde. In de kwartfinale komt zij uit tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Alessia MESIANO uit Italië en de Turkse Safi BURCU. Deze kwartfinale wordt gebokst op 26 juni in het middagprogramma.

Nouchka FONTIJN is als eerste geplaatst in de categorie tot 75 kg en kreeg eveneens een bye voor de eerste ronde. Zij ontmoet eveneens in de kwartfinale de winnaar van de wedstrijd tussen Turkse Busenaz SURMENELI en de Zweedse Love HOLGERSSON. Deze wedstrijd wordt gebokst in het avond-programma op 26 juni a.s.

Mannen

Enrico LACRUZ (64 kg) moet in de eerste kwalificatieronde uitkomen tegen Bakhtiyar GAZIBAYOV uit Azerbeidjan. Deze partij vindt plaats in het avondprogramma op 23 juni a.s.

De Nederlandse vertegenwoordiger in de categorie tot 75 kg. Max VAN DER PAS heeft een bye, evenals zijn komende tegenstander Arsim ETEMI (MKD). Deze ontmoeting vindt plaats in het middagprogramma van 22 juni a.s.

Artjom KASPARIAN (81 kg) ontmoet in de eerste kwalificatieronde de uit Albanië afkomstige Mikel CULLHAJ op 22 juni a.s. in het avondprogramma.

Peter MÜLLENBERG treft in de eerste kwalificatieronde de Armenier Henrik SARGSYAN in het middagprogramma van vrijdag 21 juni.

Resumerend

vrijdag 21 juni, Middag: Müllenberg-Sargsyan

zaterdag 22 juni, Middag: Van der Pas-Etemi

zaterdag 22 juni, Avond: Kasparian-Cullhaj

zondag 23 juni, Avond: Lacruz-Gazibayov

woensdag 26 juni, Middag: Betrian-(winnaar Mesiano/Burcu)

woensdag 26 juni, Avond: Fontijn-(winnaar Surmeneli/Holgersson)

Deel dit bericht