Gisteren bokste Luna haar partij tegen de Turkse Gizem Ozer en wat was de teleurstelling groot toen de ringspeaker de uitslag bekend maakte.

Luna Beeloo EK U22 2022

Luna startte haar partij goed tegen de langere Turkese Ozer. Ze begon in de tweede ronde met een 3-2 achterstand in het voordeel van de Turkse. Na de coaching van bondscoach Sayit was de tweede ronde veel overtuigender en wist Luna haar tegenstander nog veel beter partij te geven. In de tweede ronde ging het voordeel, 4-1, dan ook naar Luna en daarmee kon zij comfortabel aan de derde ronde beginnen.

Ook de derde ronde was Luna actief en aanvallend. Wel hadden de eerste twee ronden hun tol geƫist en waren het aantal treffers en de precisie wat minder. Volgens het team moest het voldoende zijn geweest om de overwinning naar zich toe te trekken. De ontgoocheling was dan ook groot toen zij de wedstrijd nipt met 3-2 verloor.

Ook Luna zal, net zoals Farshid, het toernooi nu moeten gebruiken om tegen sterke concurrenten te sparren om verder te groeien in de mooie ontwikkeling die zij op dit moment doormaakt.

Deel dit bericht