Vier Nederlandse boksers uit de jeugdcategorie doen mee aan het 'Boxam U22-Youth-Junior Tournament' in La Nucia, Spanje. Onder hen zijn Gabriëlla Weerheim, Maud van der Toorn, Keona Sam-Sin en Jenairo Gomes. Er staat hen een spannende competitie te wachten...

Aan het toernooi nemen maar liefst 132 bokser deel. Er staan vijf competitiedagen op het programma en de eerste is vandaag. Vandaag worden er 23 partijen gebokst, waaronder een partij tussen onze Maud van der Toorn en de Spaanse ADANAY FERNANDEZ MURILLO in de -60kg klasse. De dames boksen in de derde partij na 15:00 uur. Ook Jenairo Gomes komt de ring in. Hij bokst tegen JORGE LLORET als 16e na 15:00 uur. Beide partijen zijn hier live te zien.

Naar Spanje zijn ook drie andere boksers afgereisd, namelijk; Luna Beeloo, Cecile Janmaat en Tony Jas. Dit zijn boksers die niet aan het toernooi deelnemen, maar die wel een trainingskamp afwerken. Er zijn namelijk veel nationale teams aanwezig, dus er valt voldoende te sparren! Boksers uit België, Tsjechië, Engeland, Estland, Finland, Israël, Letland, Portugal, Puerto Rico, Roemenië, Saudi Arabië, Spanje en Wales zijn van de partij.

De loting van de Nederlandse boksers is onderstaand te vinden. Onderaan deze pagina is ook het dagprogramma van vandaag te downloaden.

Dagprogramma 1
Dagprogramma 2
Dagprogramma 3
Session-1-Schedule-Tuesday.pdf
338,1 KB · Pdf · 16 mei 2023
Deel dit bericht