Boxing Maaskantje is sinds kort aangesloten bij de Nederlandse Boksbond. We gingen op bezoek bij de club om kennis te maken en meer te leren over dit bokscentrum.

Boxing maaskantje

Ivo Stamps: "Erik Hoesen is een man met veel passie voor het boksen. Dat was direct duidelijk bij onze eerste ontmoeting. Ik werd getrakteerd op prachtige verhalen die werden onderbouwd met meegebrachte fotoboeken van zijn club."

Erik draait al lang mee en menig bokser is bij hem begonnen. Enkele van hen hebben zelfs inmiddels hun eigen succesvolle boksclub opgericht in de regio! Ook TeamNL-lid Stan Bertens werkte zijn eerste trainingsuren af bij dit bokscentrum. Wil je eens personal training van Stan, dan ben je hier aan het goede adres.

Momenteel zijn Erik en zijn partners bezig met de realisatie van hun grootste plannen voor een gala op 11 mei. Noteer deze datum daarom alvast in je agenda! Dit wordt een avond compleet met entertainment, VIP-tafels en we bekijken de mogelijkheden rondom de deelname van enkele TeamNL boksers! Wordt vervolgd...

Logo boxing maaskantje
Ivo Stamps
Deel dit bericht