Nouchka en Enrico werkten beide een trainingsstage af ter voorbereiding op de Cologne Boxing World Cup, gehouden van 10 tot en met 14 maart in Keulen. Dit fameuze toernooi past perfect in de voorbereiding en aanloop naar het kwalificatie toernooi voor deelname aan de Olympische Spelen.

Cologne world cup logo 2021

Vanuit de hele wereld is er veel belangstelling voor dit toernooi: "The Cologne Boxing World Cup will be the highlight of this week’s competitions which is Germany’s top international event. AIBA President Mr. Umar Kremlev will be visiting the Cologne Boxing World Cup where Beatriz Ferreira, Nadine Apetz, Nouchka Fontijn, Billal Bennama, Kamshybek Kunkabayev and Nelvie Tiafack could be the stars of the event."

Ook onze nieuwe generatie zal in actie komen. Husniye Calisir, Gradus Kraus en Tony Jas zijn door de technische staf uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi. Naast de focus op de Olympische Spelen zal er de komende tijd ook veel aandacht zijn voor de talenten in de categorie U22 (onder de 22 jaar).

Livestreams zijn te volgen via: https://www.facebook.com/events/434267544528176.

Deel dit bericht