In het Bulgaarse Sofia is een afvaardiging van het Nederlands team actief op het 74th International Boxing Tournament STRANDJA. Vanuit Nederland kunnen we de dames Chelsey Heijnen en Keona Sam-Sin vandaag volgen via deze livestream.

Chelsey Heijnen Strandja 2023

Eerder deze week won Chelsey haar wedstrijd van Kosovo, olympiër Tokio 2021, met een score van 2-3. Vandaag komt zij rond 14:00 uur (NL tijd) de ring in tegen haar volgende tegenstander. Keona bokst rond 17:00 uur haar eerste wedstrijd binnen dit toernooi tegen Mahi Lama uit India.

De meiden worden vergezeld door een aantal heren;

  • Tony Jas was eerder deze week succesvol tegen zijn Poolse tegenstander Damian Durkacs met een score van 3-2. Ook zijn wedstrijd tegen Italië sloot hij met winst af. Zijn volgende wedstrijd bokste hij tegen Turkije; een wedstrijd die Tony niet met winst kon afsluiten.
  • Gradus Kraus won unaniem van zijn Duitse tegenstander Silvio Schierle. Zijn wedstrijd van Ierland verliest hij echter met een score van 5-0.
  • Ook Rick de Nooijer kwam op dit toernooi in actie. Zijn wedstrijd tegen Lazizb Mullojonov uit Oezbekistan wist hij helaas niet te winnen.
  • Stan Bertens verliest zijn partij helaas op KO.

We wensen de dames en het begeleidend team veel succes vandaag!

Deel dit bericht