De afgelopen weken is er door de cursisten van de niveau 2 (KSS2) en niveau 3 (KSS3) opleidingen tot (assistent) trainer/coach keihard gewerkt om hun opleiding af te ronden. Door het coronavirus was de opleiding voor enige tijd stilgelegd. Na de versoepeling vanuit de Nederlandse regering zijn de opleidingen met inachtneming van de RIVM en NOC*NSF richtlijnen op 20 juni en 21 juni weer opgestart. Tijdens deze opstart waren onze PvB beoordelaars aanwezig om onze cursisten te helpen bij deze opstart en werd er maatwerk aangeboden. Hierdoor heeft het grootste gedeelte van de deelnemers alsnog examen kunnen doen. Daarnaast is er de mogelijkheid geboden aan cursisten, welke de opleiding niet konden afronden, om de opleiding zonder meerkosten in september van dit jaar weer op te pakken.

KSS2 examen 2020
K SS2 examen 2020

KSS2 - Van de 34 KSS2 deelnemers deden er uiteindelijk 20 examen en zijn er 19 geslaagden te melden.
KSS3 -
Van de 27 KSS3 deelnemers deden er uiteindelijk 17 examen en zijn er 16 geslaagden te melden.

Ik wil mijn waardering en bewondering uitspreken aan de cursisten voor hun veerkracht en positieve houding in deze bijzondere en hectische tijd. Ook heb ik veel waardering voor de docenten en PvB beoordelaars welke onze cursisten hierbij hebben begeleid. Door het slagen van onze cursisten hebben wij er weer 35 ambassadeurs en vaandeldragers bij in onze missie om de bokssport naar een ongekend niveau te tillen.

De geslaagden, en eveneens de geslaagden van de fast-track opleiding, zullen op zondag 29 november a.s. met hun partner worden uitgenodigd voor de diploma uitreiking tijdens het NK jeugd boksen op Sportcentrum Papendal.

Rene Braad, Directeur & Voorzitter/docent commissie opleidingen

Deel dit bericht