De Nederlandse Boksbond stelt graag een nieuw (interim) bestuurslid aan u voor; Brayn van Russel is fanatiek boksliefhebber en zet zich graag in voor een bloeiende toekomst voor de bokssport in Nederland.

IMG 7164

“Als zelfstandige ben ik werkzaam als IT Manager. Momenteel volg ik ook een studie, omdat ik er altijd naar streef om mezelf te blijven ontwikkelen. Dit combineer ik in het dagelijks leven met het vaderschap en mijn liefde voor de bokssport. Deze liefde kwam op jonge leeftijd voort uit het kijken van films en groeide naarmate ik de sport zelf ging beoefenen.

Ik voel me gedreven om mijn interesse voor deze sport verder te delen in mijn functie als bestuurslid van de Nederlandse Boksbond. Met mijn ervaring als IT Manager ben ik gewend om strategische beslissingen te nemen en complexe uitdagingen aan te gaan. Dit zijn vaardigheden die ik graag wil inzetten om de bond naar nieuwe hoogten te brengen.

Als bestuurslid wil ik mij ook inzetten voor een toegankelijke en inclusieve boksgemeenschap, waarbij ik mijn kennis, passie en enthousiasme wil inzetten om het boksen voor iedereen mogelijk te maken. Ik geloof in de kracht van samenwerking en open communicatie. Ik ben vastberaden om met het bestuur samen te werken aan een bloeiende toekomst voor de bokssport in Nederland!”

Brayn fungeert als interim bestuurslid tot aan de komende Algemene Ledenvergadering. Vanaf die vergadering wordt hij officieel benoemd.

Deel dit bericht