Met ingang van 20 mei is Lode Verhage lid geworden van de districtscommissie Zuid-Holland. Hij gaat zich met name inzetten voor de verdere ontwikkeling van de bokssport en evenementen binnen het district.

Lode heeft een achtergrond in de Oosterse vechtsporten en is sinds een jaar of 10 gegrepen door het boksvirus. De laatste jaren zet hij zich actief in voor de bokssport bij de boksvereniging in Gorinchem. Na een jarenlange carrière als manager bij grote technische concerns, werkt hij ruim 10 jaar als een internationaal zelfstandig ondernemer.

De huidige groei van de bokssport biedt veel kansen. De ontwikkeling hiervan start met de jeugd. Aandacht hiervoor bij zowel de bestaande als de veelal kleinere startende boksverenigingen is belangrijk. “Ik hoop dat de DTC hierin een mooie ondersteunde rol kan spelen. In Gorinchem heb ik ervaren dat het belangrijk is dat de boksbond ook een duidelijke toegevoegde waarde heeft voor de jeugd en recreanten die zich (nog) niet bezig houden met wedstrijden."

Lode Zuid-Holland
Deel dit bericht