De in september geslaagde KSS3 en KSS2 trainer/coaches hebben hem inmiddels in bezit. De nieuwe trainersbadge van de Nederlandse Boksbond!

Trainersbadge2

De oude geborduurde trainersbadge was na vele jaren toe aan een make-over. De nieuwe geweven badge heeft een strakkere vormgeving en een meer eigentijdse uitstraling. Ook is het huidige logo van de Nederlandse Boksbond in de badge opgenomen.

Een nieuwe badge voor elke trainer/coach

Elke gelicentieerde trainer/coach (KSS3 én KSS2) krijgt komende weken van de Boksbond kosteloos de nieuwe badge toegestuurd. We streven er naar de badges ruim voor het NK in oktober naar iedereen verstuurd te hebben.

Voor het eerst ontvangen nu dus ook geslaagde KSS2 assistent trainer/coaches een badge. Dat was tot nu toe een gemis. KSS2 trainer/coaches hebben een volwaardige door NOC*NSF geaccrediteerde opleiding bij de Boksbond gevolgd en succesvol afgesloten. Daar hoort dan ook een zichtbare (h)erkenning bij. Voor op de club en wanneer ze assisteren aan de ring. De badge voor KSS3 trainer/coaches heeft overigens 3 sterren, de badge voor KSS2 trainers 2 sterren.

Extra badges bij te bestellen

De originele, geweven badges zijn via het BONDcenter bij te bestellen en kosten € 4,95 per stuk inclusief verzendkosten. Aangesloten bokscentra kunnen daarnaast ook een digitaal bestand opvragen om de badge zelf op de clubkleding te laten bedrukken.

Opm. De badge is aan de achterzijde van een strijklaag voorzien. De instructie om de geweven badge op kleding te strijken of te persen kun je hier downloaden.

Strijkinstructies-badge.jpg
265,0 KB · Image · 30 sep. 2021
persinstructie-badge.jpg
283,7 KB · Image · 30 sep. 2021
Download alle bestanden
Zip
Deel dit bericht